EL: Nezadrživi Olimpijakos

Izvor: Sportal.rs, 06.Mar.2015, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL: Nezadrživi Olimpijakos

Košarkaši Olimpijakosa sačuvali su prvu poziciju u F Grupi Top 16 faze Evrolige ispred Fenerbahčea i CSKA, i posle gostovanja Armaniju u Milanu. Atinjani su zabeležili sigurnu pobedu rezultatom 83:74 i sa skorom 8/1 gotovo da su obezbedili plasman u četvrtfinale elitnog takmičenja.

Gosti su od početka imali prednost koja im nije izmicala bukvalno nijednog trenutka. Već u prvoj deonici iznosila je ozbiljnih 22:9, a iskusan tim poput Olimpijakosa znalački je sačuvao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << vođstvo do samog kraja, uprkos odličnoj partiji najefikasnijeg igrača meča Alesandra Đentiela koji se zaustavio na 24 poena.

Armani je u trećoj deonici odigrao najbolje, i tada je u nekoliko navrata prilazio gostima na tri poena zaostatka, ali su svaki takav dobar ritam "manekena" svaki put stopirali crveno-beli kod kojih se istakao Spanulis sa 14 poena i 8 asistencija. Isti broj poena zabeležio je Otelo Hanter, poena manje je ubacio Printezis, dok je Danston meč završio sa 12.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.