EL: Lokomotiva lako sa Ritasom

Izvor: B92, 24.Okt.2013, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL: Lokomotiva lako sa Ritasom

Košarkaši Lokomotive Kubanj pobedili su na svom terenu Lijetuvos Ritas sa 68:53 u drugom kolu D grupe Evrolige.

Ruski tim tako se revanširao Ritasu za poraz u VTB ligi i zabeležio je drugu pobedu u Evroligi, posle trijumfa nad Zvezdom u Beogradu.

Litvanci sada imaju skor 1-1. Najefikasniji kod pobednika bio je Derik Braun sa 22 poena, a Ričard Hendriks ubacio je 17.

Domaći tim je u prvom poluvremenu stvorio dvocifrenu prednost i do kraja je odličnom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odbranom držao rivala na bezbednom odstojanju. Lokomtiva je ponovo pokazala da je ozbiljan tim i da mnogi sa pravom smatraju da će biti najveće iznenađenje ovogodišnjeg takmičenja.

U sledećem kolu Lokomtiva dočekuje Makabi, dok Lijetuvos Ritas igra sa Laboral Kučom takođe na svom terenu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EL: Lokomotiva lako sa Ritasom

Izvor: B92, 24.Okt.2013

Košarkaši Lokomotive Kubanj pobedili su na svom terenu Lijetuvos Ritas sa 68:53 u drugom kolu D grupe Evrolige...Ruski tim tako se revanširao Ritasu za poraz u VTB ligi i zabeležio je drugu pobedu u Evroligi, posle trijumfa nad Zvezdom u Beogradu...Litvanci sada imaju skor 1-1...Domaći tim je u...

Nastavak na B92...

Lokomotiva lako sa Ritasom za drugu pobedu u Zvezdinoj grupi

Izvor: Blic, 24.Okt.2013

Košarkaši Lokomotive Kuban otvorili su drugo kolo Evrolige pobedom nad Lijetuvos Ritasom sa 68:53 u grupi D, u kojoj nastupa i Crvena zvezda... Zvezdina grupa: Lokomotiva na čelu tabele..Nakon što je ruska ekipa odnela pobedu iz pakla Kombank arene nad Crvenom zvezdom, pred svojim navijačima je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.