EL - Kralj nokautiran u Podmoskovlju!

Izvor: Sportske.net, 16.Jan.2020, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL - "Kralj" nokautiran u Podmoskovlju!

Ubedljvi trijumf Himkija.

Iznenađenje u 20. kolu Evrolige, Himki je u "Mitišči areni" razbio prvaka Španije, što krajnji rezultat ne svedoči, jer je Real u finišu uspeo značajno da smanji zaostatak, na kraju 102:94.

Gosti su nešto bolje otvorili meč, ali je onda Šved uzeo stvari u svoje ruke.

Himki dolazi do preokreta i na prvi odmor odlazi sa četiri poena viška, Šved je nastavio sa sjajnom igrom i u drugom kvartalu, odlično je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pre svega razigravao svoje saigrače, domaćin je na odmor otišao sa 11 poena prednosti.

Šved je u prvom poluvremenu zabeležio 12 poena i devet asistencija.

U nastavku slična slika, odlična igra Himkija u napadu, Real nije mogao da im isparira, pa je domaćin zadržao dvocifren suficit i pred poslednjih 10 minuta.

Razlika se početkom poslednje deonice popela i na 24 poena, sve je bilo jasno u Podmoskovlju.

Real je ipak uspeo da upristoji poraz, ali je Himki svakako upisao jako vredan trijumf.

Šved je predvodio pobednički sastav sa 21 poenom i 13 asistencija, pratili su ga Buker sa 15, Gil i Tima sa po 13, dok je 11 dodao Jerebko. Dvocifren i Karasjov sa 10 poena, Jović je ubacio šest, uz tri asistencije.

Sa druge strane je raspoložen bio bivši igrač Himkija Džordan Miki, koji je meč završio sa 20 poena, 17 je dodao Kozer, po 10 su ubacili Kampaco i Tompkins.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.