EL: Jug  Partizan (18.30)

Izvor: B92, 27.Apr.2011, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL: Jug " Partizan (18.30)

Vaterpolisti Partizana od 18.30 časova u sredu gostuju u Dubrovniku Jugu u okviru petog kola Evrolige.

Crno-beli su već u prošlom kolu, trijumfom nad Budvom, izborili plasman na fajnal for', ali im je potreban trijumf protiv Juga da bi osvojili prvo mesto u grupu, a tako izbegli susret sa Pro Rekom u polufinalu.

Izabranici Igora Milanovića očekuju tešku utakmicu, ali da će dati sve od sebe za dobar rezultat.

"Sigurno očekujemo jednu tešku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << utakmicu, ali mi idemo tamo da damo svoj maksimum. Znamo šta nas očekuje, već dva puta u protekle tri godine smo igrali, biće jako uzavrela atmosfera, ali ćemo mi pokušati da izvučemo jedan bod ili pobedu, što bi bio veliki uspeh. Posle nam ostaje da se koncentrišemo na ekipu Jadrana, a potom i na 'fajnal for’”, rekao je Stefan Mitrović.

U drugom meču kola, od 19 časova, Jadran u Herceg Novom dočekuje Budvu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.