EL - Granka bez šanse u Blaugrani

Izvor: Sportske.net, 20.Mar.2019, 00:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL - 'Granka' bez šanse u Blaugrani

Držali su se gosti tokom prvog poluvremena, ali je u trećem kvartalu Barsa prelomila meč i upisala novi trijumf.

Poslednji susret 27. kola Evrolige koji je bio zakazan za utorak predstavljao je okršaj članova španske ACB lige i timova koji sa različitim aspiracijama ulaze u finiš ligaškog dela elitnog takmičenja.

Barselona je bez većih problema savladala Gran Kanariju 93:64 (22:19, 16:16, 25:11, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 30:18) i tako zadržala šanse da se na kraju ligaškog dela nađe na četvrtom mestu i samim tim obezbedi prednost domaćeg terena na startu plej-ofa.

Gosti su u prvom poluvremenu držali rezultatski egal, ali je u trećem kvartalu Barselona prelomila utakmicu.

Na kraju je ostvaren ubedljiv trijumf. Najefikasniji u domaćem timu bili su Kevin Pengos (19 pts, 4 sk, 4 as) i Kris Singlton (16 pts, 3 as), dok je na drugoj strani najzapaženiji bio Di Džej Strouberi sa 15 poena.

Barselona tri kola pre kraja ima pobedu manje od četvrtoplasiranog Efesa i slabiji međusobni skor. U sledećem kolu tim Svetislava Pešića gostuje Bajernu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.