EL - Fenomenalni Rendolf MVP kola (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Feb.2016, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL - Fenomenalni Rendolf MVP kola (video)

Košarkaš Lokomotive Kubanj zabeležio neverovatan učinak na meču protiv Cedevite.

Osmo kolo Evrolige proteklo je u znaku neverovatne partije Entonija Rendolfa koji je odigrao utakmicu sezone.

Klub iz Kubanja je strpljivo čekao na oporavak od povrede američkog košarkaša, a on polako kreće da se isplaćuje ruskom timu.

Krilni centar je dominirao pod košem na meču protiv ekipe Cedevite postigavši 28 poena, uz šut za dva poena 9/10, za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 28 minuta provedenih na parketu.

Uz to, košarkaš Lokosa je dodao i 13 skokova i 5 asistencija, za ukupan indeks 43.

Ovaj učinak je rekord kluba, drugi najbolji u dosadašnjem toku Evrolige i peti najbolji u istoriji elitnog košarkaškog takmičenja u TOP 16 fazi.

Amerikanac je iza sebe ostavio sjajni tandem CSKA iz Moskve Nanda De Koloa i Miloša Teodosića, koji su imali indekse 28, odnosno 27.

Fransuz je postigao 19 poena i dodao 4 skoka, 2 asistencije i 2 ukradene lopte.

Srpski reprezentativac je takođe zabeležio blistavu partiju. Teo je postigao 26 poena uz sjajan šut za tri poena 6 od 9. Dodao je i 3 asistencije.

Sjajnu partiju pružio je i Dario Šarić u porazu Efesa od Crvene zvede. Hrvat je imao učinak od 19 poena, 8 skokova i 3 asistencije.


Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.