EL - Fenerova stotka za 7-1!

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2018, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL - Fenerova ''stotka'' za 7-1!

Ekipa Željka Obradovića nastavlja sa odličnim rezultatima u Evroligi.

Vicešampion Evrope, ekipa Fenerbahčea večeras je pred svojim navijačima ostvarila jednu od najubedljivijih pobeda u sezoni.

U osmom kolu Evrolige, Obradovićevi puleni su deklasirali Darušafaku sa 100:79, što im je sedma pobeda u osam odigranih kola.

Već u prvoj četvrtini Fener je stekao 15 poena >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prednosti, Darušafaka je donekle odgovorila u drugoj, ali osim prilaska na 50:45 početkom treće deonice gosti nijednom nisu ozbiljnije ugrozili vođstvo rivala.

Domaći su do kraja rutinski završili posao, a sve su zuačinili ''stotkom'' za konačnih ''plus 21''.

Melih Mahmutoglu je sa 16 poena bio najefikasniji u pobedničkoj ekipi, Ali Muhamed ga je pratio sa 15, a po 13 su upisali Lovernj, Veseli i naš Marko Gudurić (5/5 za dva). Drugi naš reprezentativac Nikola Kalinić meč je završio sa sedam poena na svom kontu.

Darušafaku je predvodio tandem Erik sa 17 i Mekolum sa 16 poena, a njihov tinm se tako pridružio poslednjeplasiranom Makabiju sa skorom 1-7 na dnu tabele.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Senzacija: Gudurić, 0,3 do kraja, "stotka" Fenera!

Izvor: Mondo, 20.Nov.2018

Ako vam neko kaže da je Fenerbahče ubacio 100 poena protiv Darušafake, pomislićete - gde je tu senzacija? Pa…..Marko Gudurić pogodio na 0,3 sekunde do kraja i peti šut iz igre, iz isto toliko pokušaja, za senzacionalnu pobedu Fenerbahčea nad Darušafakom od 100:79 (25:10, 21:27, 22:19, 32:23)...Šta...

Nastavak na Mondo...

Bredli se vratio na teren, Teodosić na klupu

Izvor: Mondo, 21.Nov.2018, 09:03

Teo je navodno ispao iz rotacija kada se povredio Bredli, a "ruki" iz druge postave morao u prvu, međutim....Foto: Matteo Marchi/Getty Images/Guliver..Trener Los Anđeles Klipersa, Dok Rivers, podelio je po deset minuta Bobanu Marjanoviću i Milošu Teodosiću u Atlanti, nakon što ih je "sušio" četiri...

Nastavak na Mondo...

EL: Marković i Šved smirili Budućnost

Izvor: N1 televizija, 21.Nov.2018

Košarkaši Budućnosti poraženi su od Himkija sa 85:69 u 8. kolu Evrolige. Posle izjednačene igre u prvoj, pitanje pobednika je rešeno tokom druge deonice u kojoj su Rusi u režiji Alekseja Šveda i Stefana Markovića stekli nedostižnih 15 poena viška...Aleksej Šved je uz 22 poena imao sedam skokova...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.