EL - Diči se i Mega, Bitadze Zvezda u usponu! (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Maj.2019, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL - Diči se i Mega, Bitadze "Zvezda u usponu"! (video)

Momak koji je prvi deo sezone proveo u Megi Bemax, a zatim otišao na pozajmicu u Budućnost proglašen je za evroliginu 'Zvezdu u usponu'.

Deset dana pre početka fajnal-fora u Vitoriji, Evroliga je obelodanila ko je nova "Zvezda u usponu".

Prestižno priznanje koje dobijaju igrači mlađi od 22 godine u momentu početka sezone, ove godine poneo je centar Mege Bemax i Budućnosti Goga Bitadze!

Gruzijac je postao tek treći centar koji je dobio ovu nagradu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a izdvaja se u odnosu na ostale laureate zbog toga što je u Evroligi odigrao samo 13 utakmica u drugoj polusezoni.

Budućnost je Bitadzea dobila od Mege na pozajmicu do kraja tekuće sezone, pa je mladi centar na 13 mečeva u Evroligi stigao do proseka od 12,1 poena, 6,4 skoka i 2,3 blokade.

Zvanje "Zvezde u usponu" u prošlosti su poneli Novica Veličković i Bogdan Bogdanović, a poslednje dve sezone ona je odlazila u ruke Luke Dončića.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PRIZNANJE ZA SJAJNOG CENTRA MEGE: Bitadzeu nagrada Evrolige "Zvezda u usponu"

Izvor: Kurir, 07.Maj.2019

Centar Mega Bemaksa Goga Bitadze, koji je igrao na pozajmici u podgoričkoj Budućnosti, proglašen je za Evroliginu "Zvezdu u usponu" ove sezone.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.