EL: Cibona i dalje bez pobede

Izvor: S media, 11.Nov.2010, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL: Cibona i dalje bez pobede

Druga utakmica današnjeg programa Evrolige donela je drugu pobedu gostiju, nakon što je Šole pobedio Cibonu u Zagrebu - 71:84 (20:27, 20:19, 18:17, 13:21).

Šampion Francuske je kontrolisao igru i rezultat manje-više tokom svih 40 minuta i po pravilu odbijao sve nalete Zagrepčana, koji su u nekoliko navrata bili nadomak izjednačenja, a najbliži pri rezultatu 63:65 u poslednjoj četvrtini.

Najefikasniji igrači pobedničkog tima bili su Entvejn Robinson sa >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << 20, Sami Mehia sa 17 i Vule Avdalović sa 15 poena.

U redovima Cibone, Leon Radošević (na slici) je postigao 19 poena i imao 10 skokova, dok je Bojan Bogdanović dodao 15, a Rok Stipčević i Tomislav Zubčić 12, odnosno 11 poena.

Tripkovićevi rekordi

Domaćin je bio oslabljen neigranjem Markusa Džonsona i Marija Delaša, pa je trener Zdravko Radulović u rotaciji imao samo osam igrača, od kojih je šest postizalo poene.

Podsećamo, nešto ranije Himki je kod kuće poražen od Makabija 78:76.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.