Izvor: HotSport.rs, 21.Apr.2016, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL, ČETVRTFINALE: Rendolf srušio Barsu, ‘majstorica’ u Krasnodaru

U četvrtom meču četvrtfinala Evrolige, Lokomotiva Kuban je savladala Barselonu u prestonici Katalonije 92:80 posle produžetka.

Rusi su zasluženo slavili. Vodili su skoro tokom celog meča, a Barselona je tek u poslednjoj sekundi meča stigla do izjednačenja i produžetka. Dve sekunde pre kraja Navaro je pogodio dugu dvojku i meč odveo u produžetak 76:76.
EL, ČETVRTFINALE: Laboral ‘počistio’ Panatinaikos, Barselona bolja od Lokomotive
Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Kataloncima tu spasa nije bilo. Rendolf je odigrao partiju karijere i izborio “masjtoricu” za svoj tim. Amerikanac je Lokomotivu pogurao do pobede 92:80. Rendolf je ubacio čak 28 poena. Barsi nije pomoglo ni to što je Navaro nanizao 19 poena, a Tomić poen manje. Peti meč na programu je u utorak u Krasnodaru.
EL, ČETVRTFINALE: Kralj na kolenima, Bogdanović nosio Fener do trijumfa! (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.