EL - Buker rastužio Albu!

Izvor: Sportske.net, 12.Dec.2019, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL - Buker rastužio Albu!

Fantastična partija Devina Bukera u pobedi Himkija.

Ekipa Himkija je savladala Albu u okviru 13. kola Evrolige sa 104:87.

Tim Rimasa Kurtinaitisa je jako loše počeo meč, gosti su se na početku druge četvrtine odvojili nakon serije od 11:0 na 35:23, ali je ta prednost krenula da se topi polako.

Već na poluvremenu su domaći iz Podmoskovlja stigli do prednosti, a onda su sve rešili u trećoj deonici kada je Devin Buker terorisao koš gostiju, baš >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kao i Jerebko.

U poslednjih pet minuta je Aleksej Šved krenuo po svoj prosek i postigao je dodatnih osam poena za ukupnih 22. Efikasniji od njega je bio Buker sa 24 poena i 10 skokova uz indeks 36, a Jonas Jerebko je imao 18 poena. Stefan Jović se zaustavio na 5 uz 3 asistencije, igrao je samo 13 minuta. Kod gostiju Geidraitis 17 poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Novi poraz CSKA, Real bolji od Olimpijakosa

Izvor: Sportske.net, 13.Dec.2019, 00:50

Pobede Makabija i Reala...Makabi je naneo novi poraz ekipi CSKA iz Moskve koja odavno nije imala slabiju sezonu nakon 13 kola. U Tel Avivu je bilo 90:80 nakon preokreta koji se desio u drugom poluvremenu...Gosti su imali +14 u drugoj, odnosno +11 u trećoj četvrtini, ali su sve prokockali vrlo lako...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.