EGZUM PRIZNAO DA SE JABUSELE NIJE IZVINIO: Serija je preokrenuta kada sam bačen na parket, ne igramo mi MMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2023, 01:37

EGZUM PRIZNAO DA SE JABUSELE NIJE IZVINIO: Serija je preokrenuta kada sam bačen na parket, ne igramo mi MMA

Ljut i na Evroligu.

Košarkaš Partizana Dante Egzum bio je vidno neraspoložen posle poraza u majstorici u Madridu. Real je napravio potpuni preokret i pobedom od 98:94 trijumfovao u seriji sa 3-2.

Dant Egzum se posle susreta osvrnuo i na drugi meč kada je došlo do tuče na terenu Reala.

- Očigledno je da sam razočaran, svi smo razočarani, ali serija se preokrenula onog momenta kada sam ja bačen na parket. Izbacili su nam dva igrača napolje u nastavku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << serije. Igrao sam povređen ostatak serije, šta mogu da kažem o tome - kaže Dante.

Otkrio je da nije bilo nikakvog izvinjenja od strane Jabuselea, a ljut je i na čelnike Evrolige.

- Ne, ne, mislim da su oni kontrolisali čitav narativ i priču, dolazila su neka izvinjenja, a nijednom nisam dobio dirketno izvinjenje od Jabuselea. Ali oni su takvi kakvi su. Pokazali su i kakvi su na terenu. Mi ćemo se fokusirati na ABA ligu. Svi koji igraju košarku i koji su videli snimak znaju da kazna nije bila dovoljna. Svi su bili šokirani kada su videli da je samo pet utakmica. Ne igramo MMA! Šta mogu da kažem, mislim da bih se osećao bolje da se barem izvinio, ali on je to radio kroz medije. Evroliga je to progutala - ocenjuje Australijanac.

Nikako ne može da se pomiri sa svim što se dogodilo.

- Razočaran sam sto odsto. Kevin Panter je pokušao da me zaštiti dok me neko udara, dobija dve utakmice suspenzije, posle toga neko drugi njega napada, to je ogromna sprdnja! Naravno da će da se brani. Ne znam šta da kažem, morali smo da pobedimo, ali mislim da je sve to promenilo seriju. Znate, šta god rekao, menja se postava, ne možeš da se navikneš na to što oni rade. Ovo će boleti. Znamo da je trebalo da idemo u Kaunas, nema šta tu da se kaže. Trebaće vremena da se vratimo na stazu. Mislim da smo ipak imali dobru sezonu. Imali smo mnogo uspona i padova. Završili smo kao šesti, malo je falilo da odemo na Fajnal for - zaključio je košarkaš Partizana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.