Oglasio se Džon Vol o Evroligi

Izvor: B92, 03.Avg.2023, 09:23

Oglasio se Džon Vol o Evroligi

Američki plejmejker Džon Vol demantovao je navode da stiže u Olimpiju iz Milana.

Kako je objavio specijalizovani košarkaški portal "BasketNews" pozivajući se na svoje izvore, Vol je trebalo da postane novi član Olimpije iz Milana.

Nakon što je Kemba Voker došao u Monako, ovo bi bila prava "bomba" evropske košarke, ali se čini da od tog posla neće biti ništa.

Džon Vol je na društvenim mrežama reagovao na navode da pregovara sa Olimpijom iz Milana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i demantovao te informacije.



"Odakle vam dolaze ove informacije? Lažna vest"
, poručio je nekadašnji prvi pik sa NBA drafta.

Vol je bio prvi pik 2010. godine od strane Vašington Vizardsa, a u NBA karijeri ima prosek 18,7 poena uz 8,9 asistencija i 4,2 skokova na 627 utakmica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Amerikanac Džon Vol demantovao dolazak u Olimpiju iz Milana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Avg.2023

Američki košarkaš Džon Vol demantovao je navode pojedinih italijanskih medija da je u pregovorima sa čelnicima Olimpije iz Milana. Vol (32) se danas oglasio na društvenim mrežama i javno demantovao da pregovara sa čelnicima učesnika Evrolige.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.