Džejms reagovao na izbor Madara – grobari ga zatrpali porukama

Izvor: B92, 13.Maj.2023, 12:26

Džejms reagovao na izbor Madara – "grobari" ga zatrpali porukama

Izborom Evrolige Partizanov plejmejker Jam Madar izabran je za "Zvezdu u usponu" sezone na izmaku elitnog takmičenja.

Izraelac je ove sezone iskočio kao važna karika u timu Željka Obradovića kome je za dlaku izmakao plasman na fajnal-for Evrolige.

Reakcije su tokom dana stizale sa svih strana, a svoje mišljenje izneo je i Majk Džejms, košarkaš Monaka, učesnik završnog turnira u Kaunasu i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jedan od najboljih igrača Evrope.

On je na svom Tviter profilu odao priznanje Madaru.



"Da, zaslužio si to"
, napisao je Džejms.

Interesantno, Madar je upravo protiv Džejmsa odigrao jednu od najboljih utakmica ove sezone, u 17. kolu, kada je postigao 15 poena u direktnim duelima protiv Amerikanca.

Što je još važnije, defanzivno je zaustavio beka Monaka, dozvolivši mu samo 2/12 iz igre, nakon čega su i "grobari" u Areni ironično skandirali mu "MVP, MVP".

Međutim, sada su promenili retoriku, makar pojedinci na društvenim mrežama, koji su Džejmsa zatrpali porukama: "Stvarno počinješ da nam se sviđaš" i "Dođi u Partizan, brate".

Da podsetimo, Jam Madar je tek četvrti igrač u istoriji najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja koji je u svojoj debitantskoj sezoni osvojio "Rising Star" priznanje.

Pre Madara, to je pošlo za rukom Rudiju Fernandezu (2006/07), Danilu Galinariju (2007/08) i Gogi Bitadzeu (2018/19).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.