Dvojica se vraćaju u rotaciju Reala, dvojica propuštaju Barselonu

Izvor: B92, 02.Jan.2024, 16:35

Dvojica se vraćaju u rotaciju Reala, dvojica propuštaju Barselonu

Košarkaši Reala Mario Hezonja i Geršon Jabusele biće spremni za duel protiv Barselone, dok će Gabrijel Dek i Rudi Fernandez propustiti taj meč Evrolige.

Hezonja, Jabusele, Dek i Fernandez su zbog povreda propustili meč 17. kola protiv Asvela (77:76), koji je odigran pre pet dana u Francuskoj.

"Hezonja se oporavio od povrede i igraće protiv Barselone. Jabusele je spreman da se vrati, pošto je danas >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imao dobar trening. Ako bude bilo potrebno on će ući u igru", rekao je trener Reala Ćus Mateo, prenosi Movistar.

On na meču sa Barselonom neće moći da računa na Deka i Fernandeza.

"Dek napreduje sa oporavkom, ali trenutno nije spreman da igra. Što se tiče Fernandeza, on i dalje ne može da igra, pošto je i dalje povređen", dodao je trener Reala.

Utakmica između Barselone i Reala biće odigrana sutra od 21 sat u Blaugrani.

Real će petak u Madridu dočekati Efes u 19. kolu Evrolige. Madridski klub se nalazi na prvom mestu na tabeli sa 16 pobeda i jednim porazom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.