Duško Savanović tri godine u Efesu

Izvor: Sportski Žurnal, 10.Jun.2011, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duško Savanović tri godine u Efesu

Efes Anadolu je krenuo u renoviranje tima, a prvo pojačanje turskog tima za novu sezonu je Duško Savanović. Krilni centar je ozvaničio saradnju sa novim klubom na tri godine (2+1).
Reprezentativac je imao sjajnu sezonu u Valensiji koja mu je bila najbolja preporuka za transfer u Istanbul. Izabran je u drugu petorku Evrolige, a u elitnom takmičenju je prosečno beležio 11,9 poena i 4,6 skokova.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Savanović u Efes Pilsenu

Izvor: B92, 10.Jun.2011

Srpski košarkaš Duško Savanović naredne tri sezone nosiće dres turskog Efes Pilsena...Reprezentativac Srbije dolazi u klub iz Istanbula posle tri godine provedene u Španiji...Savanović tako postaje treći košarkaš iz Srbije u najboljem turskom klubu u 21. veku. U Efesu je već dve godine Igor...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.