Dušan Alimpijević: Bio bih licemeran...

Izvor: MozzartSport.com, 21.Dec.2017, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dušan Alimpijević: Bio bih licemeran...

„Nema velike pameti posle ovakvog poraza“, poručio Zvezdin trener

Teško je bilo Dušanu Alimpijeviću da sabere misle posle još jednog poraza u Evroligi. Košarkaši Crvene zvezde bili su tako blizu, a opet tako daleko od preokreta protiv Panatinaikosa.

Zvezdin trener je poručio da je velika fizička potrošnja uticala na izdanje srpskog i regionalnog šampiona.

„Imali smo veliku šansu da se uporedimo sa jednim sjajnim timom, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ekipom koja ima roster da bude među četiri. Nismo imali dovoljno energije da odigramo kako znamo i umemo. Definitivno se videlo da je dugačak put ostavio trag na nas. Igramo dobro 20 sekundi dobru odbranu, ali onda se desi pad koncentracije, ili se njihovim igračima lopta odbije u ruku. Bio bih licemeran kada bih nešto zamerio igračima. Došli smo u nenormalnu situaciju da se od nas očekuje pobede u seriji“, poručio je Alimpijević.

Panatinaikos je patio u drugom poluvremenu, ali je patila i Zvezda.

„Naterali smo ih da odigraju nešto slabiji napad u drugom poluvremenu. Ovo je naš maksimum“.

Na konkretno pitanje šta je odlučilo  Alimpijević je imao spreman odgovor.

„Odlučilo je prvo poluvreme.Napravili smo previše grešaka, nema velike pameti posle ovakvog poraza. Danas smo svi pravili početničke greške. To je pokazatelj energetske iscrpljenosti. Ispadale su nam lopte iz ruke, pogađale u nogu. Neću da komentarišem suđenje“, jasan je bio Alimpijević.
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.