Izvor: Piplmetar.rs, 12.Maj.2024, 16:30

Dupli preokret

Letonski košarkaš Rolands Šmits imaće novi klub od naredne sezone.
Opšta drama vlada oko ovog krilnog centra Žalgirisa budući da su se prvobitno objavile informacije o njegovom prelasku u Valensiju, a zatim juče u Monako.
Uprkos svemu tome, Rolands Šmits dogovorio je saradnju sa četvrtom stranom! Naime, on će potpisati trogodišnji ugovor sa Anadolu Efesom, javlja Hema de Lukas.
Efes ima ozbiljne namere da se vrati u vrh Evrolige nakon debakla ove sezone, pa su već dogovorili ostanak Šejna Larkina, Justusa Holaca i sada dolazak Šmitsa.
ÚLTIMA HORA: Rolands Smits, close to sign a three-year deal with Anadolu Efes. No Valencia, no Monaco....

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Preokret

Izvor: Piplmetar.rs, 12.Maj.2024

Letonski krilni centar Rolands Šmits neće pojačati Valensiju kako je najavljeno juče.. Preokret u samo 24 sata – Rolands Šmits će zasigurno ostati u Evroligi budući da je i dalje neizvesno kakva je Valensijina budućnost u ovom takmičenju. Ostaće u Evroligi, ali ne i u Žalgirisu.. Naime,...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.