Izvor: Piplmetar.rs, 03.Feb.2024, 13:30

Dubai u Evroligu, jedan naš klub iz Evrolige? “Grehota, zločin prema košarci!“

Tokom večerašnjeg gostovanja u emisiji “Indirektno“ na TV K1, Vlade Đurović se dotakao i aktuelne teme o potencijalnom ulasku Dubaija u Evroligu.
“Plašim se da nas ne vole mnogo. Ima tu pritisaka i sad će neki Dubai da uđe, a jedan naš da ispadne. Pa to je grehota, to je zločin prema košarci“, strahuje Đurović.
Košarkaški stručnjak je takođe izneo svoju prognozu mogućnosti Zvezde i Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << do kraja tekuće sezone Evrolige.
On sumnja da će Zvezda uspeti da nadoknadi propušteno.
“Zvezda ima velike šanse da dobije obe naredne utakmice (Valensija i Barselona), ali to nije dovoljno. Ako Zvezda dobije i svih 7 kod kuće, sa ovih 9 to je tek 16, a Real već sad ima 20.
Partizan je u mnogo boljoj poziciji. Partizanu može da pomogne Bajern, Efes, Alba, a i Zvezda može da pomogne. A i da mu ne pomognu drugi, Partizan može da bude bar u 10.
Sa jednom pobedom u ovom suplom kolu je 90 posto prošao dalje.
Virtus Bolonja uopšte nema tim, sada im je i Šengelija povređen. Ovaj trener im je odličan, ali ne zna više šta da radi, mnogo su umorni, ne mogu da stoje na nogama. Gledam, igraju sa nekim Trentom, bore se, ne mogu. Tu je po meni Partizanova šansa veća. Ali moraće da igra sa velikom energijom, da igra grubo“, objašnjava Đurović.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Košarka,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.