Izvor: Sportal.rs, 20.Mar.2024, 23:07

Drugi najskuplji tim Evrolige pobedio Zvezdu u Beogradu: PAO ipak prejak iako su crveno-beli pokazali zube

Košarkaši Crvene zvezde nastavili su crni niz u Evroligi, pošto su u 30. kolu poraženi od ekipe Panatinaikosa rezultatom 89:76. Nisu uspeli domaćini da izađu na kraj sa raspoloženim Grcima koji su upisali 19. trijumf u eliti, dok je klub sa Malog Kalemegdana ostao na 10, a upisao 20. poraz.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda doživela šesti poraz za redom, Panatinaikos lako do pobede nad crveno-belima

Izvor: Danas, 20.Mar.2024

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su u “Areni” od Panatinaikosa rezultatom 89:76 (29:20, 22:21, 19:15, 19:20) u utakmici 30. kola Evrolige.

Nastavak na Danas...

Traje niz Zvezdinih poraza, Lesor i Slukas nosili PAO

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Mar.2024

Loša evroligaška sezona Crvene zvezde nastavlja se i posle duela koji se u “Štark areni” igrao u sredu uveče. Ekipa Janisa Sferopulosa poražena je rezultatom 89:76 u okršaju sa atinskim Panatinaikosom. Ovo je šesti uzastopni poraz srpskog šampion u Evroligi, 20. ukupno u tekućoj sezoni.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Miloš Teodosić se vratio u ekipu posle jednomesečne pauze: Ostalo su nam još četiri utakmice, moramo da odigramo muški

Izvor: Danas, 21.Mar.2024, 00:25

Košarkaš Crvene zvezde Miloš Teodosić vratio se na parket posle mesec dana pauze u porazu od Panatinaikosa (89:76) u 30. kolu Evrolige.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.