Dragićević otišao u Francusku

Izvor: Sportal.rs, 15.Sep.2014, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragićević otišao u Francusku

Tadija Dragićević je novi košarkaš Strazbura, potvrđeno je na sajtu francuskog kluba. Srpski košarkaš je potpisao jednogodišnji ugovor sa ekipom koja će učestvovati u kvalifikacijama za Evroligu. Rival Strazbura je VEF Riga.

Dragićević je pre Strazbura igrao za Crvenu zvezdu, Mega Vizuru, Lotomatiku, Albu, Bijelu, Azovmaš i Anadolu Efes. Trener Strazbura je selektor Francuske Vensan Kole.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Strazbur angažovao Dragićevića

Izvor: MVP.rs, 16.Sep.2014, 00:07

Krilni centar će imati priliku da se sa novim klubom domogne Evrolige...Tadija Dragićević (28, 206) je pronašao angažman za narednu sezonu. Krilni centar će braniti boje Strazbura, koji će kroz kvalifikacije pokušati da se domogne Evrolige...Prethodnu sezonu Dragićević je počeo u Anadolu Efesu,...

Nastavak na MVP.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.