Dragan Šakota trener kola Evrolige

Izvor: RTS, 07.Dec.2019, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragan Šakota trener kola Evrolige

Trener Crvene zvezde Dragan Šakota proglašen je za trenera 12. kola Evrolige. Prestižno priznanje dodelio mu je specijalizovani portal „Eurohups“.
Veoma brzo nakon što se vratio trenerskom poslu Dragan Šakota je nakon trijumfa Crvene zvezde u Milanu nad Armanijem - 77:67. proglašen za najboljeg trenera kola, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << objavio je „Eurohups", koji je partner Evrolige.

''Ne možemo da nađemo laku utakmicu u Evroligi, to je sigurno. Bitno za nas je kada sagledamo igru u odbrani i u napadu je to da nalazimo pametna rešenja i tako dolazimo do rezultata. Mi smo možda opterećeni više nego druge ekipe. Treba da budemo zadovoljni jer napredak se oseća, treba da se zadrži energija i kontinuitet. Nadam se da možemo da to zadržimo i da razigramo još više igrača'', istakao je posle utakmice, pored ostalog, Dragan Šakota.
Crveno-beli su trenutno na 10. mestu na tabeli, sa samo jednom pobedom manje od osmoplasiranog Himkija. Naredan meč u Evroligi igraju protiv Baskonije u Beogradu u četvrtak 12. decembra od 19.00 časova.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VELIKA ČAST ZA ŠAKOTU: Trener Crvene zvezde proglašen najboljim u prošlom kolu Evrolige

Izvor: Kurir, 07.Dec.2019

Dragan Šakota proglašen je najboljim trenerom minulog 12. kola Evrolige.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.