Dobro došao nazad Boriša - Simanićevi prvi minuti u novoj sezoni Evrolige (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 24.Nov.2016, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobro došao nazad Boriša - Simanićevi prvi minuti u novoj sezoni Evrolige (VIDEO)

Ovaj put u startnoj petorci Crvene zvezde

Navijači su po pravilu nestrpljivi. Posebno kad se radi o jednom od najtalentovanijih Evrope. Treneri moraju mnogo trezvenije da razmišljaju, pa ove sezone pristalice Crvene zvezde nisu mogle da se nagledaju Boriše Simanića. Međutim, posle dobre partije u susretu ABA lige sa Karpošom Simanić je prvi put ove sezone zaigrao u Evroligi. Na gostovanju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kod Anadolu Efesa čak se našao u startnoj petorci Dejana Radonjića.

Nije ovo bio evroligaški debi jednog od najtalentovanijih igrača na Starom kontinentu. Prošle sezone je - i tada je šansu dobio posle povrede Luke Mitrovića - bio jedina svetla tačka u ubedljivom porazu od Reala kada je Kraljevskom klubu za 28 minuta na parketu ubacio 10 poena i imao četiri skoka i dve blokade.

Igrao je kasnije i protiv Himkija, Fenerbahčea, Strazburga, pa i u revanšu sa Realom, ali je imao značajno manju rolu.

Ove sezone je morao da bude strpljiv, igrao je na kašičicu u ABA ligi, da bi protiv Karpoš Sokolija dobio veću minutažu i uzvratio na poverenju sa sedam poena, četiri skoka, asistencijom, ukradenom loptom i blokadom za 12 minuta na parketu.

Time se Radonjiću preporučio i za okršaj sa Efesom. I odmah na početku zakucavanje kojim je dodatno zagolicao maštu Zvezdinih navijača. Ali treba imati na umu da je ovo samo početak. Supertalentovanom krilnom centru tek je 18 godina. U Zvezdi ozbiljno računaju na Borišu Simanića.

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.