Dobre vesti za Zvezdu – poraz Fenera u Baskiji

Izvor: B92, 24.Mar.2022, 05:43

Dobre vesti za Zvezdu – poraz Fenera u Baskiji

Košarkaši Fenerbahčea poraženi su na gostovanju Baskoniji rezultatom 77:62 u meču 31. kola Evrolige.

Košarkaš domaće ekipe Vejd Boldvin je bio najefikasniji sa 24 ubačena poena uz po šest skokova i asistencija. Pratio ga je Alek Piters sa 16 poena, dok su Rokas Giedraitis i Stiven Enoh postigli po 12 poena

Kod protivnika se istakao Jan Veseli sa 15 poena i devet skokova, odnosno Marko Gudurića >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji je ubacio 12 poena.

Imao je turski predstavnik i dvocifrenu prednost i meč u svojim rukama, ali su sve ispustili i upisali četvrti poraz u nizu koji će ih možda i koštati prolaza u Top 8.

Fenerbahče ima devet pobeda i 14 poraza, dok je Crvena zvezda na odnosu od 11 pobeda i 13 poraza. Dakle, ekipa Saše Đorđevića ima meč manje u odnosu na crveno-bele, ali čak i da slave neće ih preteći.

Zvezda već 25. marta ima priliku da se dodatno udalji kada budu gostovali u Berlinu ekipi Albe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.