Đorđević porazom startovao na klupi Panatinaikosa

Izvor: Press, 17.Okt.2015, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević porazom startovao na klupi Panatinaikosa

Košarkaši Panatinaikosa izgubili su večeras u Krasnodaru od domaće Lokomotive Kuban sa 81:70 (17:21, 28:20, 18:20, 18:9), u utakmici 1. kola C grupe Evrolige.
      Trener grčkog kluba, selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević, tako je neuspešno debitovao na klupi Atinjana u elitnom takmičenju. Panatinaikos je dobro otvorio >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << utakmicu i činilo se da može do bodova na neugodnom gostovanju, međutim, tim Lokomotive zaigrao je bolje i angažovanije u nastavku i zasluženo ostvario važan trijumf. Domaćina su do uspeha predvodili Singlton sa 16, Dilejni sa 14 i Klaver sa   13 poena, dok su u sastavu Panatinaikosa najefikasniji bili Miroslav Raduljica sa 15, Dijamantidis sa 14 i Kalates sa 13. U preostaloj utakmici C grupe od 19 sati igraju Zelena Gora i Žalgiris. Odigrano juče: Karšijaka - Barselona 71:62.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.