ĐE VAM JE OBRAZ? Budućnost izdala SAOPŠTENJE pred derbi sa Zvezdom, pominju ČAST i DOSTOJANSTVO...

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Dec.2019, 01:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐE VAM JE OBRAZ? Budućnost izdala SAOPŠTENJE pred derbi sa Zvezdom, pominju ČAST i DOSTOJANSTVO...

Meč 13. kola Evrolige.

Košarkaši Budućnosti u ponedeljak od 18 časova dočekuju Crvenu zvezdu u "Morači" u sklopu 13. kola ABA lige, a Podgoričani su se pred derbi susret oglasili saopštenjem u kome pozivaju navijače na dostojanstveno ponašanje.

– Molimo vas da kao i mnogo puta do sada, pokažemo odgovornost i dostojanstvo, da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dočekamo goste u pravom sportskom maniru, kao što je to bio slučaj prilikom utakmice protiv Partizana. Naš klub će u organizcionom smislu uložiti maksimalan napor da obezbedi da utakmica protekne bez bilo kakvih incidenata, a isto očekujemo i od svih prisutnih.

Imajući u vidu da je za pomenutu utakmicu trebovano preko 7500 karata u pretprodaji, karata neće biti u slobodnoj prodaji, jer su prodate hronološkim redom, računajući od prvih rezervacija upućenih Klubu. Zbog svog posebnog značaja i potencijalnog rizika, organizacija ove utakmice je zahtevala specijalne mere bezbednosti, svi poručioci tj. imaoci karata su po prvi put precizno evidentirani, tako da će u slučaju bilo kakvog neprimerenog i ekscesnog ponašanja snositi ličnu odgovornost.

Ne dozvolimo da javnosti bude poslata slika koja nas ne predstavlja u pravom svetlu, a za to je neophodan i vaš doprinos. Pokažimo i ovog puta da smo klub čije su utakmice na domaćem terenu čuvene po sjajnoj atmosferi i pravoj podršci sa tribina, koji čuva tradiciju gostoprimstva i fer pleja, već punih sedam decenija – stoji u saopštenju koje je potpisala uprava kluba.

Podsetimo, Crvena zvezda je u petak pobedila Zenit sa 65:58 u Kazanju čime je upisala sedmu ovosezonsku pobedu u Evroligi.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Mina MIlutinović, devojka košarkaša Nemanje Nedovića

Објава коју дели Mina Milutinovic (@minamilutinovic) дана 9. Апр 2019. у 5:54 PDT

🥐 thinking about croissants in my new @yamamayofficial lingerie set💕

@ minamilutinovic је поделио/ла објаву дана 14. Феб 2019. у 2:23 PST

I’ve got my eyes on you🌙

@ minamilutinovic је поделио/ла објаву дана 14. Јан 2019. у 7:35 PST

A woman can do anything she wants

@ minamilutinovic је поделио/ла објаву дана 15. Нов 2018. у 12:13 PST

living a bikini life🍦

Објава коју дели Mina Milutinovic (@minamilutinovic) дана 7. Авг 2019. у 4:06 PDT

proud of my latest work @intimissimiofficial #simplicity

Објава коју дели Mina Milutinovic (@minamilutinovic) дана 23. Авг 2019. у 10:56 PDT

let go, enjoy the here and now🐚

@ minamilutinovic је поделио/ла објаву дана 9. Авг 2018. у 8:50 PDT
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZAKUVALO SE PRED DERBI: Podgoričani izdali SAOPŠTENJE! Evo koliko će biti navijača Zvezde na utakmici

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Dec.2019

Duel je zakazan za ponedeljak u 18 časova...Derbi košarkaške ABA lige, između Budućnosti i Crvene zvezde, prate tenzije, ali ovog puta van parketa. Događaji koji potresaju Crnu Goru u vezi za usvajanje Zakona o slobodi veroispovesti podigle su temperaturu pred meč koji je na programu u ponedeljak...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.