Dikson sa pola terena, Veseli nije silazio sa obruča! Fener uništio Darušafaku (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jan.2016, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dikson sa pola terena, Veseli nije silazio sa obruča! Fener uništio Darušafaku (VIDEO)

Čeh je, po običaju, dominirao u vazduhu, imao je standardni repertoar zakucavanja i blokada. Utakmicu je završio sa dabl-dabl učinkom od 16 poena i 13 skokova

Kako vreme odmiče, tako Fenerbahče podiže formu, barem u Evroligi. Ekipa Željka Obradovića večeras je kao gost savladala istanbulskog rivala Darušafaku sa 106:100 u četvrtom kolu E grupe Top 16 faze Evrolige.

Kanarinci su tako zadržali maksimalan učinak u ovoj fazi, ujedno i lidersku >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << poziciju na tabeli, dok Darušafaka još nema trijumf.

Fenerbahče je vodio maltene od prvog sudijskog podbacivanja i činilo se da će rutinski privesti meč kraju. Ipak, u finišu meča gosti su se opustili i umalo dozvolili da Darušafaki da se potpuno vrati u igru. Na kraju su Fener uozbiljio i odbranio trijumf.

Sjajnu partiju pružio je američki plejmejker Bobi Dikson, ne samo zato što je dao 22 poena, nego što je uspeo i da pogodi trojku sa pola terena.

Jan Veseli je, po običaju, dominirao u vazduhu, imao je standardni repertoar zakucavanja i blokada. Čeh je utakmicu završio sa dabl-dabl učinkom od 16 poena i 13 skokova.

Bogdan Bogdanović ubacio je 12 poena i podelio pet asistencija, dok je Nikola Kalinić utakmicu završio sa dva poena.

Luk Harangodi je sa 22 poena bio najbolji strelac Darušafake, Ender Arslan dodao je na još 17, a Džamon Gordon 12 poena.

Jan Vesely'nin son kurbanı Jamon Gordon. https://t.co/afVvBvGFpT

Bobby Dixon Ülker Arena'dan attı, Wolkswagen Arena'da basket oldu. https://t.co/9YZ25vPS1l

Vesely her yerde. https://t.co/AQnL4FQwZm

Jan Vesely! https://t.co/q0dSE1wlEF

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NE VOLI SELFI: Žoc očitao ‘bukvicu’ navijaču koji je hteo sa njim da se slika (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 22.Jan.2016

Trener turskog Fenerbahčea Željko Obradović očigledno ne voli da ga ometaju dok radi.. . Naime, jedan od navijača ‘Fenera’ je na poluvremenu meča sa Darušafakom, koji se igrao u okviru četvrtog kola TOP 16 faze Evrolige, prišao srpskom treneru u želji da sa njim napravi popularni ‘selfi’,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.