Dijamantidis MVP plej-ofa Evrolige

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Apr.2012, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dijamantidis MVP plej-ofa Evrolige

Dimitris Dijamantidis izabran je za MVP igrača plej-of serije Evrolige. Fantastični Grk je najzaslužniji što će se čuvar trona naći u Istanbulu.
Kako se ističe na sajtu elitnog evropskog takmičenja, Dijamantidis je pravio čuda, čak i za igrača koji u trofejnoj vitrini ima priznanje za najkorisnijeg igrača Evrolige i dva pehara namenjena za najkorisnijeg igrača završnog turnira.
Fantastični >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << organizatore bio je ubedljivo najzapaženiji igrač plej-of serije protiv Makabija koja je dobila mesto među pet najzanimljivijih u istoriji Evrolige. A, sa slobodnim bacanjima i ukradenom direktno je rešio pitanje pobednika u petom meču.
Dijamantidisov prosek je impresivan: 14,8 poena, 4,8 asistencija, 1,6 ukradenih lopti i 1,2 blokade po utakmici. Za dva je šutirao 50 odsto, za tri 39,3, a sa linije penala imao je 81,8 procenta.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.