Dentmon MVP, Bogdan i Krle strelci

Izvor: B92, 15.Feb.2014, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dentmon MVP, Bogdan i Krle strelci

Košarkaš Žalgirisa Džastin Dentmon poneo je MVP titulu u šestom kolu Top16 faze Evrolige, dok su Nenad Krstić i Bogdan Bogdanović najbolji strelci.

Dentmon je u pobedi svog tima nad Partizanom u Kaunasu sa 89:77 imao indeks korisnosti 33 zahvaljujući učinku od 23 poena, pet skokova, šest asistencija i po jednom ukradenom loptom i blokadom.

Odmah iza Dentmonta našli su se kapiten reprezentacije Srbije Nenad >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Krstić i Serhio Rodriges iz madridskog Reala, koji su bili junaci pobeda svojih timova sa indeksom 26.

CSKA je sa 74:71 pobedio Galatasaraj, a Krstić je meč završio sa 24 poena, uz šut iz igre 11/24, dok je Rodriges upisao 16 poena, uz šest skokova i tri asistencije u pobedi Reala nad Lokomotivom Kubanj sa 78:74.

Krstić i Bogdan Bogdanović su podelili titulu najboljeg strelca sa 24 poena, a košarkaš Partizana i dalje je na čelu u Top16 faze sa prosekom od 20,5 poena po utakmici.

Pops Mensa Bonsu iz Galatasaraja imao je 12 skokova u šestom kolu, dok se sa devet asistencija u tom aspektu istakao njegov saigrač Karlos Arojo.

Bojan Bogdanović iz Fenerbahčea i košarkaš Bajerna Malkom Dilejni imali su po četiri ukradene lopte, dok su po tri blokade imala trojica igrača – Brajan Danston iz Olimpijakosa, košarkaš Lokomotive Ričard Hendriks, Stefon Lazme iz Panatinaikosa i Salah Mejri iz Reala.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dentmon MVP, Bogdan i Krle strelci

Izvor: B92, 15.Feb.2014

Košarkaš Žalgirisa Džastin Dentmon poneo je MVP titulu u šestom kolu Top16 faze Evrolige, dok su Nenad Krstić i Bogdan Bogdanović najbolji strelci...Dentmon je u pobedi svog tima nad Partizanom u Kaunasu sa 89:77 imao indeks korisnosti 33 zahvaljujući učinku od 23 poena, pet skokova, šest asistencija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.