Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 16:46

Delov potpisao novi ugovor sa Albom

Ostaje Albatros do juna 2027.
Nemački košarkaš Malte Delov potpisao je novi ugovor sa čelnicima Albe, saopšteno je danas na zvaničnom sajtu kluba iz Berlina.
Kako je saopšteno, Delov (22) se obavezao na vernost do juna 2027. godine. Reprezentativac Nemačke je u klubu iz rodnog grada od 2012. godine, kao dečak se priključio mlađim kategorijama Albe i postao jedan od ključnih igrača popularnih "Albatrosa".
U prethodnih pet profesionalnih sezona upisao je čak 112 utakmica za Albu u Evroligi. Ove sezone je bio akter svih 28 mečeva u evropskoj eliti uz prosečan učinak od 5,1 poena, 2,5 asistencija, 2,4 skoka, 0,9 ukradenih lopti...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.