Dan D za Evroligu

Izvor: B92, 25.Maj.2020, 09:30

"Dan D" za Evroligu

Odluka o sudbini košarkaške sezone u Evroligi i Evrokupu biće doneta u ponedeljak nakon sastanka klubova.

Na tom sastanku 11 klubova sa A licencom, medju kojima su Real Madrid, Barselona, Baskonija, Žalgiris, Armani, Makabi, CSKA, Fenerbahče, Efes, Olimpijakos i Panatinaikos, glasaće da li su za to da se sezone završi ili da se nastavi, odigravanjem preostalih utakmica i završnice u jednom gradu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

U trenutku prekida zbog pandemije korona virusa u EL je odigrano 28 rundi, a do kraja regulanog dela ostalo je šest kola i završnica, dok je Evrokup prekinut u trenutku kada su na programu trebalo da počnu četvrfinalni mečevi.

Mediji su prethodnih dana spekulisali su Real, Barselona i Makabi timovi koji žele da se takmičnje nastavili, a jedino je Efes izašao sa zvaničnom informacijom o tome da je spreman za nastavak sezone.

Odluka o sezoni u Evroligi biće poznata tokom popodneva, kada će se prvi čovek najjačeg košarkaškog takmičenja u Evropi Đordi Bertomeu obratiti na konferenciji za medije.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dan odluke za Evroligu

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Maj.2020

Odluka o sudbini košarkaške sezone u Evroligi i Evrokupu biće donesena danas nakon sastanka klubova.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.