Da li se nazire rešenje u ABA ligi? Da nema plasmana u Evroligu...

Izvor: Sportske.net, 10.Apr.2020, 11:39

Da li se nazire rešenje u ABA ligi? "Da nema plasmana u Evroligu..."

Veliki je problem pred čelnicima regionalne lige.

Potpredsednik ABA lige i predsednik KK Mornar Đorđije Pavićević rekao je da bi regionalna liga bila završena pre 20 dana da nema ulaska u Evrolige.

"Da nema tog plej-ofa i ulaska u Evroligu, lako bismo svi mi doneli odluku. Sigurno da bi ABA liga bila završena pre 20 dana", rekao je Pavićević za TV Vijesti.

Regionalna košarkaška >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << liga zbog epidemije korona virusa prekinuta je kolo pre kraja ligaškog dela, a Pavićević ističe da će odluka kada će se nastaviti sezona, da li će se uopšte nastaviti ili kakav će biti njen epilog, doneti u skladu sa planom Evrolige.

"Evidentno je da su nam vezane ruke i da nećemo moći da donesemo nijednu pametnu odluku u ovom trenutku. Čekaćemo Evroligu koja će doneti ubrzo njen plan odigravanja utakmica, to će nam biti okosnica da ABA ligu privedemo kraju", istakao je Pavićević.

Kako kaže, ABA liga će se naredne sezone, po svemu sudeći, igrati u nešto drugačijem formatu.

"Postoje velike šanse da će se ABA liga proširiti na 14 klubova, da će se samo odigrati plej-of ili fajnl-for prve četiri ekipe, jer svi znamo koliki je ulog svih tih ekipa za narednu sezonu", zaključio je Pavićević.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rešenja za ABA ligu? Lako je, ali ko će igrati Evroligu?

Izvor: Sportske.net, 10.Apr.2020

Veliki je problem pred čelnicima regionalne lige, samo iz jednog razloga?..Potpredsednik ABA lige i predsednik KK Mornar Đorđije Pavićević rekao je da bi regionalna liga bila završena pre 20 dana da nema ulaska u Evrolige..."Da nema tog plej-ofa i ulaska u Evroligu, lako bismo svi mi doneli odluku....

Nastavak na Sportske.net...

REZIME ABA LIGE: Partizan najbolji kod kuće i na strani, Zvezda najpreciznija, Mornar najraspucaniji

Izvor: MozzartSport.com, 10.Apr.2020

Jedna utakmica ostala je do kraja ligaškog dela sezone u ABA ligi. Pitanje je da li će ona biti odigrana i kada. Veliki broj ekipa raspustio je timove, neki su čak otišli korak dalje otpustivši i sve zaposlene i donekle nagovestili da ih košarka u ovom trenutku apsolutno ne zanima. Bar dok se...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.