DRAMU U ARENI RAZREŠIO SRBIN: Micić trojkom u poslednjoj sekundi odveo Efes u finale (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2022, 17:17

DRAMU U ARENI RAZREŠIO SRBIN: Micić trojkom u poslednjoj sekundi odveo Efes u finale (VIDEO)

Plejmejker branioca titule rastužio Olimpijakos.

Košarkaši grčkog Olimpijakosa i turskog Efesa danas od 18 časova u ''Štark'' areni igraće prvi polufinalni meč finalnog turnira Evrolige.

Pirejci su do finalnog turnira stigli posle dramatične četvrtfinalne serije protiv Monaka koju su dobili sa 3:2, dok je Efes imao manje problema pošto je sa 3:1 bio bolji od milanskog Armanija. U dva meča odigrana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ove sezone u Evrolig, oba tima us ostvarila po jednu pobedu - Efes je slavio u Istanbulu, dok je Olimpijakos bio bolji u Atini.

Efres u Beogradu brani titulu osvojenu prošle godine i pokušaće da postane prvi tim kojem je to uspelo od 2013. kada je upravo Olimpijakos drugi put uzastopno osvojio evropsku krunu. Pirejci su posle pet godina ponovo na finalnom turniru na kojem će pokušati da stignu do četvrte krune, dok će Efes pokušati da osvoji drugu.

ČETVRTA ČETVRTINA

TREĆA ČETVRTINA

pic.twitter.com/HLkCmCi9Yq

— Eurohoops (@Eurohoopsnet) May 19, 2022

DRUGA ČETVRTINA

21-18 lead for @olympiacosbc at the end of the 1st quarter!

A real battle #F4GLORYpic.twitter.com/2w0XTl5ktK

— Eurohoops (@Eurohoopsnet) May 19, 2022

PRVA ČETVRTINA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.