Izvor: HotSport.rs, 04.Jul.2017, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAGAN MILOSAVLJEVIĆ: Nemanja Nedović mi je puno pričao o Unikahi

Dragan Milosavljević vraća se u Evroligu na velika vrata. Posle Partizana, sada će je igrati u dresu Unikahe, zajedno sa još dvojicom srpskih košarkaša.

Kao što smo ranije objavili, Milosavljević je potpisao dvogodišnji ugovor sa Unikahom i igraće u Evroligi, obzirom da je španski klub prethodne sezone osvojio Evrokup.
– Mnogo sam srećan što sam došao u veliki klub, sa ogromnom tradicijom i što ću se takmičiti u dva najjača takmičenja >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u Evropi, španskom prvenstvu i Evroligi – bilo je prvo što je izjavio bivši kapiten Partizana.
O novom klubu mu je pričao kolega iz reprezentacije Srbije Nemanja Nedović.
– Grad je odličan, mnogo toga mi je pričao Nemanja Nedović i siguran sam da ću napredovati kod sjajnog trenera Plaze – rekao je Milosavljević za klupski sajt kluba iz Malage.
Milosavljević je u Unikahu stigao iz berlinske Albe gde je proveo dve sezone, a pre toga je nosio dres Partizana, kragujevačkog Radničkog i Napretka iz Kruševca.
The post DRAGAN MILOSAVLJEVIĆ: Nemanja Nedović mi je puno pričao o Unikahi appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Milosavljeviću dvije godine ugovora sa Unikahom

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Jul.2017

Srpski košarkaš Dragan Milosavljević potpisao je dvogodišnji ugovor s aktuelnim osvajačem Evrokupa Unikahom, koja će se naredne sezone takmičiti u Evroligi...Milosavljević je prethodne godine igrao za njemačku Albu, za koju je prosječno bilježio 12,9 poena uz 3,6 asistencija i 2,7 skokova...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.