DOK SE ČEKA UGOVOR ZA ŽELJKA OBRADOVIĆA: Partizanovci ODLEPILI kada su ovo videli (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2024, 17:45

DOK SE ČEKA UGOVOR ZA ŽELJKA OBRADOVIĆA: Partizanovci ODLEPILI kada su ovo videli (FOTO)

Zaista fantastično izgleda.
U poslednjih nekoliko decenija dva najveća i najvrednija imena u Partizanovoj košarkaškoj sekciji su Željko Obradović i Duško Vujoševića. Ova dva stratega su vodili crno-bele do istorijskih uspeha, kako u domaćim i regionalnim takmičenjima, tako i u Evroligi.
Kod Partizanovih navijača i Vujošević i Obradović zauzimaju posebno mesto u srcima, a sada su Grobari odlučili da 'skrčkaju' jedan poseban mural.
Autor Sava Mišić, koji je autor mnogobrojnih murala sa tematikom Parnog valjka, ovekovečio je čuvenu sliku Vujoševića i Obradovića sa crno-belim srcem na jednoj zgradi.
Zasad nije poznata tačna lokacija gde se nalazi...
Pogledaj vesti o: Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.