DELIJE ĆE BITI ODUŠEVLJENE: Cene karata za nastavak Evrolige nikad povoljnije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jan.2020, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DELIJE ĆE BITI ODUŠEVLJENE: Cene karata za nastavak Evrolige nikad povoljnije!

Crveno-bele očekuju najvažnije utakmice u sezoni.

KK Crvena zvezda na početku 2020. godine organizuje akciju prodaje polusezonskih karata za sve utakmice crveno-belih u drugom delu sezone, i to putem dva paketa: standardnog, koji predviđa sve utakmice crveno-belih do kraja sezone u svim takmičenjima i Evroligaškog paketa koji predviđa sve utakmice crveno-belih u „Štark Areni“ u najjačem evropskom klupskom takmičenju.

U izuzetno zgusnutom kalendaru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << KK Crvena zvezda će do kraja sezone odigrati preko 20 utakmica u tri takmičenja: Evroligi, ABA ligi i Košarkaškoj Superligi Srbije (bez dodatnih utakmica u doigravanjima koje su takođe uračunate u cenu). Nakon prvog kruga Evrolige, Crvena zvezde ima skor 8-9 i dobru priliku da se potpuno ravnopravno bori za dobar plasman i u drugom delu sezone.

Cene polusezonskih karata za narednih šest meseci su izuzetno povoljne za sve one koji su odluče da budu uz crveno-bele tokom ostatka takmičarske sezone 2019-2020! Polusezonske karte će se prodavati isključivo u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu i ONLINE na sajtu Tickets.rs po izuzetno povoljnim cenama.

I ovoga puta kao i u predsezoni i tokom prodaje sezonskih karata, svi zainteresovani biće u prilici da kupe standardan paket za sve utakmice, kao i Evroliga paket. KK Crvena zvezda formirao je izuzetno povoljnu cenu za paket Evroliga NIVO 400 koji će koštati samo 2.000 dinara za sve evroligaške utakmice do kraja sezone!

Prodaja polusezonskih karata čija je cena znatno povoljnija od kupovine pojedinačnih karata, trajaće od ponedeljka 13.01.2020 – 17.01.2020. godine. Takođe, zbog kratkog roka i dve utakmice u Beogradu u prvom „duplom kolu“ koje će se igrati u razmaku od samo 48 sati u Beogradu naredne nedelje, svi kupci polusezonskih karata koji to učine ONLINE svoje karte biće u prilici da preuzmu na blagajni „Štark Arene“.

Radno vreme prodajnog mesta na Kalemegdanu je od ponedeljka do petka od 10-18h Kupovina na tri i šest rata biće kao i do sad omogućena svim vlasnicima kreditnih kartica Banka Intesa i Komercijalne banke.

KK Crvena zvezda mts paralelno sa prodajom polusezonskih karata, prodavaće i pojedinačne karte. O cenama pojedinačnih karata (koje će biti skuplje od proseka za polusezonske karte) za mečeve 19 i 20. kola Evrolige (Žalgiris i ALBA) koje će se igrati naredne nedelje, crveno-beli će se oglasiti još jednim saopštenjem do kraja nedelje.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda mađarska teniserka Fani Stolar.

Bad vibes dont go w my outfit 😎

Објава коју дели Fanny Stollar (@fannystollar) дана 19. Јун 2019. у 1:00 PDT

Dirt szn got me good 💦🥵

Објава коју дели Fanny Stollar (@fannystollar) дана 9. Мај 2019. у 12:48 PDT

Poolside minding my own business 💋

Објава коју дели Fanny Stollar (@fannystollar) дана 25. Мар 2019. у 11:08 PDT

This goes out to my valentine

Објава коју дели Fanny Stollar (@fannystollar) дана 14. Феб 2019. у 11:15 PST

Doin too much🤦🏼‍♀️💆🏼‍♀️

Објава коју дели Fanny Stollar (@fannystollar) дана 8. Сеп 2018. у 11:18 PDT

Grass season 😼

Објава коју дели Fanny Stollar (@fannystollar) дана 3. Јун 2018. у 12:39 PDT

Got it on my own.💤Round✌🏾 #keepitca$ual

Објава коју дели Fanny Stollar (@fannystollar) дана 2. Апр 2018. у 5:56 PDT

When he get that fresh cut & got them grey sweatpants on👀

Објава коју дели Fanny Stollar (@fannystollar) дана 25. Дец 2017. у 1:17 PST

Grass season!🌱🍀 First match at @ricohopen tomorrow!

Објава коју дели Fanny Stollar (@fannystollar) дана 9. Јун 2017. у 11:19 PDT
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.