Izvor: HotSport.rs, 14.Mar.2017, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEJAN RADONJIĆ: Navijači, vaša obaveza je da u nedelju dođete u halu ako hoćete Evroligu dogodine!

Dejan Radonjić nije bio prezadovoljan igrom svog tim protiv Budućnosti, a navijače Crvene zvezde sada poziva na mobilizaciju, jer dolazi paklenih mesec dana.

Šef stručnog štaba crveno-belih se prvo osvrnuo na meč sa Podgoričanima i na stvari koje prave probleme van parketa.
– Težak meč iz više razloga, Budućnost je kvalitetna i iskusna ekipa, veoma motivisana protiv nas. Bilo je teško zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << svih okolnosti koje nas okružuju, a koje nisu dobe za nas. Igrači su povređeni, vraćaju se u ritam, a moramo da držimo nivo. Težak meč, nisam zadovoljan kako smo otvorili utakmicu. Iscrpeli smo se i uspeli smo da stignemo do pobede. Već razmišljamo o tome što nas čeka, pošto već sutra putujemo. Nadam se da ćemo uspeti da iznesemo sve – rekao je Dejan Radonjić.
Potom je usledio apel i poziv navijačima na mobilizaciju pred duele sa Budućnosti u Beogradu i Podgorici.
– Hvala publici. Navijači imaju obavezu da u nedelju napune halu Pionir ako žele ponovo da gledaju Evroligu sledeće sezone.
Dejan Radonjić je potom govorio o rekordu, ali i paklenom mesecu kako u ABA tako i u Evroligi.
– Rekord će ostati zapisan, ali se to pada u vodu ako ne osvojimo titulu. Pred nama su najvažniji mečevi u sezoni, to su četiri veoma važna utakmice u samo sedam dana. Nadam se da ćemo biti na nivou. Moramo da izdržimo ovaj ritam i ovaj mesec, pa kom obojci, kom opanci – zaključio je Radonjić.
Iz dvorane ‘Aleksandar Nikolić’ – Strahinja Nikolić.
The post DEJAN RADONJIĆ: Navijači, vaša obaveza je da u nedelju dođete u halu ako hoćete Evroligu dogodine! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Humanitarni tiket u podne: Dejan Radonjić tipuje za NURDOR

Izvor: MozzartSport.com, 14.Mar.2017

Trener Zvezde igra na crno-bele iz Torina, ali i Fulam Slaviše Jokanovića..Sticajem okolnosti, kad su naši gosti humanitarni kladioci u pitanju, i danas ostajemo u košarkaškim vodama. Juče smo, u dobrotvornoj akciji kompanije MOZZART, ugostili košarkaškog trenera u Denveru Ognjena Stojakovića,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.