DANAS JE DAN ODLUKE: Grobari OKUPIRALI sajt Evrolige, Partizan je INSTITUCIJA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2020, 10:26

DANAS JE DAN ODLUKE: Grobari OKUPIRALI sajt Evrolige, Partizan je INSTITUCIJA! (FOTO)

Crno-beli žele povatak u elitno takmičenje.

Još samo nekoliko časova nas deli od sastanak Evrolige sa 11 klubova koji poseduju A licencu, na kom će se doneti zaključak da li će takmičenje biti nastavljeno, kada, u kom formatu, kao i - da li će se ligi priključiti neki novi/stari učesnici ukoliko se ne bude nastavila ove sezone.

Na zvaničnom Instagram profilu ovog takmičenja gotovo na svakoj objavi navijači Partizana ostavljaju komentare sa željom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da njihov klub zaigra u Evroligi sledeće sezone, prvi put od godine 2013/14.

Partizan isntitucija, Partizan u Evroligi sledeće sezone - najčešći su komentari navijača crno-belih koji se pojavljuju najčešće, gotovo na svakom Instagram postu ovog takmičenja.

Realno, crno-beli su od te sezone 2013/14 sada najbliži elitnom društvu. Iako su ABA liga i Evrokup u prekidu, u oba takmičenja je četa trenera Andree Trinkijerija ostvarila najbolje rezultate.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.