DAN POSLE FINALA KUPA: Oglasila se Evroliga - u centru pažnje ŽELJKO OBRADOVIĆ (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2024, 17:24

DAN POSLE FINALA KUPA: Oglasila se Evroliga - u centru pažnje ŽELJKO OBRADOVIĆ (VIDEO)

Krajnje simpatično pitanje na zvaničnom profilu elitnog košarkaškog takmičenja.

Nijedan trener nije osvojio više puta Evroligu od Željka Obradovića, pa je samim tim on najbolji u svom poslu, ali je i neka vrsta pop ikone u okviru evropske košarke. Poznat po svojim zanimljivim reakcijama, besu, energičnim manirima, stekao je veliku popularnost tokom godina i zbog toga.

Na zvaničnom profilu Evrolige >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su iskoristili tu Žocovu simpatičnu stranu i napravili kolaž, moderno rečeno 'mim', kojim su upitali svoje pratioce u kakvom su raspoloženju.

Postavljena su četiri snimka Željka Obradovića sa različitim reakcijama. Sreća, smirenost, disko i empatija su opcije, pa publika može da se izjasni kakvo im je stanje duha ove nedelje u skladu sa ponudom.

Which Željko are you this Sunday? 😁 pic.twitter.com/k0mmEkQ4hs

— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) February 18, 2024

Podsetimo, Željko je dan ranije imao žučnu konferenciju za novinare posle poraza od Crvene zvezde u finalu Kupa Radivoja Koraća.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.