DAN KASNIJE: Evroliga se oglasila! Objavljen snimak s meča Reala i Partizana - mnogi su iznenađeni (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 14:30

DAN KASNIJE: Evroliga se oglasila! Objavljen snimak s meča Reala i Partizana - mnogi su iznenađeni (VIDEO)

Čekaju se bitne odluke.

Košarkaši Partizana su slavili protiv madridskog Reala i u drugom meču četvrtfinalne serije, rezultat je bio 95:80 u prestonici Španije, ali je ceo susret ostao u senci velikog sukoba na kraju.

Panter i Ljulj su imali okršaj posle kog su na teren uleteli gotovo svi igrači i započeli masovnu tuču, sudije su prekinule duel i dodelile pobedu Partizanu koji je oko 100 sekundi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pre kraja vodio 15 razlike.

Evroliga je to objavila na svom Tviter nalogu, pa obrisala nakon što su se Madriđani žalili na odluku o trijumfu za Partizan, međutim tokom noći je objava "vaskrsnula" i pobeda crno-belih je definitivna.

.@PartizanBC wins both games in Madrid and is headed to Belgrade with a 2-0 lead. pic.twitter.com/hSYU0YH5eO

— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) April 27, 2023

Evroliga se dan kasnije osvrnula na meč i objavila snimak sa najzanimljivijim detaljima. Mnogi su očekivali da će u maniru pređašnje noći možda biti izostavljeni incidenti na klipu, ali to nije slučaj, već se u nešto više od dva minuta materijala našla i nemila situacija sa kraja.

.@PartizanBC wins again in Madrid!

Playoffs Highlights... pic.twitter.com/AnKggt1zxc

— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) April 28, 2023

Konačne odluke o kaznama za oba kluba očekuju se u toku dana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.