DA LI JE IZVODLJIVO? Šejn Larkin postavio pitanje na koje svi Grobari ŽELE ODGOVOR

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 20:04

DA LI JE IZVODLJIVO? Šejn Larkin postavio pitanje na koje svi Grobari ŽELE ODGOVOR

Čini se da je "ne" nažalost realna opcija.

Košarkaš Efesa Šejn Larkin postavio je zanimljivo pitanje povodom kazni koje je Evroliga podelila Realu i Partizanu.

Ono se tiče Kevina Pantera koji je jedan od kažnjenih, a sjajni šuter crno-belih je dobio dva meča suspenzije.

Kako Partizan vodi 2:0 u seriji, realan je scenario da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2. maja u Beogradu obezbede prolaz na Fajnal-for.

Ono što Larkina zanima jeste da li to znači da Pantera neće biti u prvoj utakmici polufinalne serije.

- Samo pitam. Ako Partizan pobedi u trećoj utakmici i prođe na Fajnal-for – da li će Panter moći da igra u polufinalu? Ili će i dalje biti suspendovan za tu utakmicu? Mislim da bi trebalo da igra ukoliko prođu, a da kaznu odsluži na početku naredne regularne sezone. To je samo moje mišljenje - napisao je Larkin.

Kako stvari trenutno stoje, da, ukoliko Partizan prođe dalje već u utorak neće moći da računa na Pantera u meču polufinala.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.