Crna serija Fenerbahčea se nastavlja - Valensija nanela četvrti poraz u nizu izabranicima Igora Kokoškova!

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2020, 21:36

Crna serija Fenerbahčea se nastavlja - Valensija nanela četvrti poraz u nizu izabranicima Igora Kokoškova!

Mnogo problema pred selektorom Srbije.

Košarkaši Fenerbahčea ni četvrti uzastopni meč u Evroligi nisu uspeli da pobede pošto su u 11. kolu na domaćem terenu poraženi od Valensije rezultatom 90:86 (16:17, 17:26, 26:21, 31:22).

Turski tim je imao utakmicu u svojim rukama, ali je izuzetno poslednja četvrtina odredila konačan ishod utakmice i razlog za brigu nekadašnjeg osvajača Evrolige.

Fenerbahčeu na ruku nije išao ni raspoloženi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Van Rosom koji je ubacio 20 poena uz 6/7 za dva i jednu pogođenu trojku iz tri pokušaja.

Belgijanac je bio najefikasniji u obe ekipe, a osim njega pobedi gostiju su kumovali i Klemen Prepelič sa 13 poena od čega tri trojke i Derik Vilijams sa isto toliko poena.

Posle početnog ispitivanja snaga i uvodne četvrtine koja je protekla u smenjivanju vođstva usledila je daleko bolja deonica za domaći tim.

Tome je najviše doprinela serija izabranika Igora Kokoškova od 8:0 koja je počela drugom trojkom Džerela Edia na četiri minuta pre odlaska na poluvreme.

Posebno je u ovom delu bio raspoložen Jan Veseli koji je u finišu prvog poluvremena doveo istanbulski tim do dvocifrene prednosti.

#EuroLeague#ROUND 1⃣1⃣

End Of Game:

Fenerbahçe ✖ Valencia 86/90 pic.twitter.com/tAfP5NrxaR

— ACTUS BASKETBALL (@ACTUS_BASKET) November 27, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

SUNOVRAT FENERA SE NASTAVLJA: Četvrti poraz u nizu za Igora Kokoškova, Valensija slavila u Istanbulu (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 27.Nov.2020

U 11. kolu Evrolige košarkaši Valensije su pobedili Fenerbahče u ‘Ulker areni’ rezultatom 90:86. Meč u Istanbulu bio je veoma dramatičan, ali na kraju je španski tim odneo trijumf, dok je ekipa Igora Kokoškova zabeležila novi, četvrti poraz u nizu. Na početku smo gledali egal i potpuno...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.