Centar Makabija danas potpisao najvažniji ugovor

Izvor: Piplmetar.rs, 11.Jul.2023, 06:30

Centar Makabija danas potpisao najvažniji ugovor

Od evroligaških košarkaša kojima je istekao ugovor na kraju prethodne sezone, jedno od najzanimljivijih imena je centar Makabija Džoš Nibo.
On je prošle sezone u Evroligi beležio 8.8 poena, 7.3 skokova, uz indeks 13.8, pa je ovog leta izazvao veliko interesovanje za njegove usluge.
Ali, očigledno da ne žuri sa izborom novog kluba, jer je imao drugih obaveza ovih dana.
Makabi je, naime, danas otkrio da >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << se Nibo oženio, pa je 26-godišnji centar najpre potpisao bračni, a za novi košarkaški ugovor ima još vremena. Dugo je leto…
Reklo bi se da bi igrač njegovih kvaliteta bi značio i Zvezdi ili Partizanu, pogotovo jer su i jedni i drugi ostali bez centara, ali možda Željko Obradović i Duško Ivanović imaju neke druge igrače u svom fokusu…




Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.