CSKA I POVRATAK U EVROLIGU: Učestvujemo u svim pregovorima

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023, 16:46

CSKA I POVRATAK U EVROLIGU: Učestvujemo u svim pregovorima

I dalje su deoničari.

Predsednik KK CSKA Andrej Vatutin smatra da povratak ruskih klubova u Evroligu u ovoj situaciji nije realan.

- Ljudi moraju da shvate da su mesta ruskih timova već zauzeta u internacionalnim takmičenjima. Zbog ove situacije, povratak u Evroligu trenutno nije moguć. Nije moguć ni na neutralnim terenima. Uz to vidimo uspeh Monaka koji želi dugoročnu licencu, imamo i Partizan koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na svakoj utakmici ima punu dvoranu i sigurno da i oni teže dugoročnijem odnosu sa Evroligom. Kada budemo ponovo dobili priliku da igramo Evroligu moraćemo da se borimo za to mesto, da se ponovo dokazujemo. Ipak, mi kao CSKA imamo jak brend i veliki budžet - rekao je Vatutin.

Budžet će pretrpeti korekcije.

- Odlazak Nikole Milutnova i Alekseja Šveda neće previše pomoći sa finansijske strane. Mi smo od korone izgubili dobar broj sponzora, taj trend se nastavio i već ove sezone su dobar procenat para potrošili kako bismo ispoštovali sve obaveze prema igračima. Zato će naredne sezone budžet biti drastično manji.

Armejci su i dalje deo Evrolige.

- U Evroligi smo i dalje deoničari, učestvujemo u svim pregovorima, ali u ovom momentu uglavno to radimo onjaln, a ne uživo. Uprkos čudnoj situaciji i dalje komunicirano i uključeni smo u funkcionisanje takmičenja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Povratak Rusa u Evroligu? Predsednik CSKA otklonio sumnju

Izvor: B92, 15.Jun.2023

Predsednik CSKA Andrej Vatutin ne smatra da je realno u ovom trenutku govoriti o povratku ruskih timova u Evroligu...Posle odustajanja Gran Kanarije, sve je izvesnije da će elitno takmičenje činiti ekipe koje su u njemu bile i prošle sezone...Tu nema Rusa koji su još od izbijanju ratnih sukoba u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.