ČEKA GA BEOGRADSKO LUDILO: Majk Skot definitivno stigao! U Evroligi se od njega očekuju VELIKE STVARI, a premijera mu je PROTIV ZVEZDE

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023, 20:28

ČEKA GA BEOGRADSKO LUDILO: Majk Skot definitivno stigao! U Evroligi se od njega očekuju VELIKE STVARI, a premijera mu je PROTIV ZVEZDE

Biće veliko pojačanje.

Košarkaški klubovi širom Evrope se sve više pripremaju za elitno takmičenje. Zbog toga, put Francuske i Liona je otišao i Majk Skot.

Bivši košarkaš Atlanta Hoksa stiže u Asvel iz Portorika.

Skot je prethodne sezone igrao za Gigantes de Karolina. S tom ekipom je osvojio titulu u tamošnjoj ligi, dok je poneo i MVP priznanje u finalnoj seriji, jer je imao neverovatnih 26.7 poena po meču.

🚨 Tout récemment >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sacré champion de Porto-Rico et MVP des finales, Mike Scott découvrira bel et bien l’EuroLeague à la rentrée avec l’ASVEL. L’officialisation est imminente.

— Théo Quintard (@TheoQuintard) July 29, 2023

U svojoj karijeri je pored Atlante igrao još i za Vašington, Los Anđeles Kliperse i Filadelfiju. Takođe se okušao i u Nansiju, pa s te strane ima iskustvo igranja u Evropi.

U Asvel su već stigli i Paris Li, Boris Dalo, Frenk Džekson, Džon Egbunu i Mbaje Ndiaje.

Inače, francuski klub će svoju premijeru u Evroligi imati protiv Crvene zvezde, i to na gostovanju u Beogradu 5. oktobra tekuće godine.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Tara Milutinović, unuka Bore Milutinovića
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.