ČAROBNJAK: Pešić PONIZIO Real, Nedovićeva partija KARIJERE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2018, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČAROBNJAK: Pešić PONIZIO Real, Nedovićeva partija KARIJERE (FOTO)

Ubedljiva pobeda Barselone.

Svetsislav Pešić je predvodio Barselonu do druge pobede protiv Reala u samo dve nedelje, ovog puta više nego ubedljive. Srbin je sa Kataloncima pobedio Real u finalu Kupa Kralja, zatim je izgubio u Evroligi, u meču koji je Barseloni bio nebitan, ali je zato slavio sad u prvenstvu, gde je to bilo neuporedivo važnije za njegov klub. Košarkaši Barselone pobedili su Real sa čak 94:72.

Barcelona y Real Madrid convierten >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << el Clásico en una montaña rusa https://t.co/2PX8NiA4vh

— EC Deportes (@ECdeportes) 11. март 2018.

Pešićevi izabranici su održali čas košarke Madriđanima i zasluženo došli do trijumfa. Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Toma Ertel sa 21 poenom, a pratili su ga Oriola sa 17, Ribas sa 11 i Koponen i Tomić sa 10 poena. Kod gostiju, samo su Rudi Fernandes i Fabijan Kozer bili dvocifreni sa 11, odnosno 10 poena. Za Real nije igrao povređeni Luka Dončić, ali to svakako nije opravdanje za sramotan poraz u Barseloni. Real je ostao prvi na tabeli sa 19 pobeda i tri poraza, dok je Barsa druga sa skorom 15-7.

Unikaha je savladala San Sebastijan sa ubedljivih  114:88, a jednu od najboljih utakmicu u karijeri imao je Nemanja Nedović. Bek reprezentacije Srbije meč je završio sa čak 32 poena i pet asistencija. Dragan Milosavljević postigao je osam poena.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Pešićev totalni remont Barse: Igrali smo tako da se uzme vino i uživa kod kuće!

Izvor: MozzartSport.com, 12.Mar.2018, 14:52

Svetislav Pešić je, blago rečeno, remontovao Barselonu. Pešić, isto tako blago rečeno, nadigrao Real Madrid u El Klasiku s 94:72. Ekipa koja je pod vođstvom Sita Alonsa bila u nokdaunu došla je do situacije da kod Karija briljira, uzme prvo Kup Kralja, a sada i nadigra Real s čak 22 poena razlike....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.