Buker: Imao sam posebnu motivaciju; Ibaka: Bila nam je važna pobeda

Izvor: B92, 01.Mar.2024, 23:53

Buker: Imao sam posebnu motivaciju; Ibaka: Bila nam je važna pobeda

Košarkaši Bajerna Devin Buker i Serž Ibaka su izneli utiske posle pobede nad Crvenom zvezdom.

Bavarci su nadigrali crveno-bele u Minhenu, rezultatom 74:66, u okviru 27. kola Evrolige.

Buker je istkako da je imao posebnu motivaciju.

”Moja porodica je tu i zato sam imao posebnu motivaciju da igram snažno od samoga starta. Uradio sam što su radili i moji saigrači. Izašli smo, igrali agresivno u odbrani i došli smo do pobede.”
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Odbrana je bila ključ, istakao je Buker.

”Naša odbrana je bila ključna, igrali smo je dobro posebno u prvom poluvremenu. U drugom poluvremenu je bila dobra, ali je mogla biti bolja. Ovo je važna pobeda za nas, sada smo fokusirani na narednu utakmicu”, rekao je Buker.

Ibaka je istakao da je pobeda bila jako važna za njegov tim.

"Osećamo se odlično nakon ove utakmice. Bila nam je važna i mislim da smo kao tim odreagovali dobro i sada nam je fokus na narednoj utakmici”, rekao je Ibaka, koji je meč završio sa 12 poena i osam skokova.

Sledeći dočekuju Efes.

"Moramo se držati zajedno kao i večeras. Kada igramo kao tim teško nas je pobediti. Moramo zadržati pobednički mentalitet”. Idemo utakmicu po utakmicu. Ne razmišljamo o tabeli i videćemo šta će se dogoditi. Ako previše razmišljamo to može biti loše po nas”, zaključio je Ibaka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.