Budućnost bez brejka u Istanbulu

Izvor: Mondo, 16.Okt.2018, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budućnost bez "brejka" u Istanbulu

Šampion ABA izborio se za neizvesnu završnicu meča protiv Darušafake, pa u poslednja tri minuta postigao samo jedan poen.

Ekipa Budućnosti imala je lepu priliku da odmah posle startnog poraza od Armanija u Podgorici zabeleži prvu evroligašku pobedu.

Međutim, finiš utakmice su "plavi" odigrali ispod svake kritike i u okršaj sa Makabijem na svom parketu (četvrtak, 20.00) ući će sa skorom 0-2.

Darušafaka - Budućnost 71:63 (14:25, 25:10, 14:14, 18:14)!

Uskoro opširnije...
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Velike oscilacije koštale Budućnost prvenca u Evroligi

Izvor: B92, 16.Okt.2018

Košarkaši podgoričke Budućnosti poraženi su od Darušafake 71:63 u Istanbulu, u drugom kolu Evrolige...Podgoričani su sjajno otvorili meč i serijom 14:0 stekli +11 nakon uvodnih deset minuta...Međutim, Darušafaka je odgovorila silovitu na startu drugog kvartala i impresivnom serijom 19:0 preokrenula...

Nastavak na B92...

EL - Budućnost od sjaja do očaja, drugi poraz u Istanbulu

Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2018

Šampion regionalne ABA lige poklekao u završnici duela sa Darušafakom...Dugo je šampion regionalne lige imao rezultatski egal sa Darušafakom u Istanbulu, ali je poklekao u poslednja tri minuta i doživeo drugi poraz u Evroligi...Prošlosezonski osvajač Evrokupa slavio je protiv Budućnosti rezultatom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.