Brutalni Naneli brojao do 40

Izvor: MVP.rs, 13.Maj.2017, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brutalni Naneli brojao do 40

Sjajna partija Amerikanca.

Pred odlazak na Fajnal for Evrolige, Fenerbahče je još jednom demonstrirao silu. Doduše, protiv ubedljivo poslednjeplasirane ekipe, TED Ankare u istoimenom gradu. Konačan rezultat je bio 101:55, a centralna figura utakmice je bio Džejms Naneli.

Amerikanac iz istanbulskog tima je ubacio 40 poena, uz fantastične procente šuta iz igre (8/11 za tri i 8/10 za dva). Na liniju >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << za slobodna bacanja nije odlazio, što njegovu partiju čini još boljom. Imao je i četiri asistencije. Dobar je bio i rezervista i igrač sa malom minutažom, Egehan Arna. Mladi Turčin je ubacio 13 poena, uz šest skokova i četiri dodavanja. Ahmet Duverioglu je ostvario dabl-dabl učinak od 11 poena i 10 uhvaćenih lopti.

Bogdan Bogdanović je za 14 minuta postigao 11 poena, uz četiri asistencije. Nikola Kalinić je učestvovao sa dva poena. Kod domaćina se istakao Devin Tomas sa 12 poena, pet skokova i četiri dodavanja. Jesukan Onar i Dominik Morison su imali po 10 poena na svom kontu.

Svoj meč u sklopu poslednjeg kola Superlige Turske je odigrao i Galatasaraj, koji je u Istanbulu pobedio Bujukčekmedže sa 86:79. Vladimir Micov je postigao 10 poena.

30. KOLO SUPERLIGE TURSKE

Ušak - Trabzonspor 92:101

TED Ankara - Fenerbahče 55:101 (Bogdanović 11p, 4as; Kalinić 2p)

Galatasaraj - Bujukčekmedže 86:79 (Micov 10p)

SUBOTA

Istanbul BB - Gazijantep

Pinar Karšijaka - Tofaš 

Ješilgiresun - Banvit

UTORAK

Anadolu Efes - Bešiktaš

Darušafaka - Best Balikesir

(foto: potamanya.com)

Nastavak na MVP.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.