Brutalna blokada - Raduljica u neslavnoj ulozi! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Dec.2016, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brutalna blokada - Raduljica u neslavnoj ulozi! (video)

Srpski reprezentativac Miroslav Raduljica završiće u najboljim potezima 12. kola Evrolige ali će na toj listi imati neslavnu ulogu jer je primio brutalnu blokadu od Aleksa Tajusa.

Košarkaši Galatasaraja savladali su EA7 Olimpiju iz Milana u okviru 12. kola Evrolige, a jedan od najboljih poteza na utakmici viđen dva minuta pre kraja kada je Miroslav Raduljica ostao sam u reketu domaćeg tima.

Delovalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je da srpskog reprezentativca čeka lagan posao, krenuo je na zakucavanje sa obe ruke, ali mu je onda sa leđa doleteo Aleks Tajus i podelio mu "rampu" koja će verovatno biti među najboljim potezima kola.

Srbin je jednostavno morao bolje da odreaguje u ovoj situaciji i deluje da ga je odsustvo čuvara odvelo u grešku pošto je krenuo na kucanje sa slabijim intenzitetom što je Aleks Tajus kaznio.

Na usporenom snimku vidi se da je blokada "čista" i da nije bilo prekršaja u ovoj situaciji.

NOT IN MY HOUSE! - with @AlexTyus23 #7DAYSMagicMoment #GSOEA7 pic.twitter.com/e3JR3DCcVM

— EuroLeague (@EuroLeague) December 16, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbi okupirali listu: Dangubić, Raduljica, Dončić, Teodosić x2 (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 17.Dec.2016, 12:28

Evroliga je izabrala 10 najboljih poteza 12. kola Evrolige, a na listi su čak četvorica srpskih košarkaša...Miloš Teodosić sa dve asistencije zauzeo je četvrto i deveto mesto, Dangubićeva krađa i zakucavanje je na desetoj poziciji, a dodavanje Dončića za zakucavanje Hantera je na šestom mestu....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.